Hae tästä blogista

lauantai 9. kesäkuuta 2012

Takaisin kotona + paljon kuvia

© Nea
Saavuin to-pe yönä puoli kolmen aikaan kotiin Tartosta ja perjantaina päivällä Ora pääsi takaisin kotiin. Pentu oli kasvanut mun silmin ihan älyttömästi neljässä päivässä! Pelotti miten mudi oli hoitopaikassa ollut, mutta se oli kuulemma käyttäytynyt oikein mallikkaasti ja Nean Dusty-gööttikin oli vähän ajan päästä lämmennyt Oralle. :D Tiistaina oli Ora päässyt Nean ja Noran + lauman (Vinna-auspai, Minni-cockeri, Martta-göötti) kanssa Rajasaareen touhuamaan, kuvista iso kiitos Noralle! Ei ollut kuulemma mennyt uimaan asti, mutta kuvista päätellen mahaan asti on kahlannut. Ehkä se vielä uikin jossain välissä. (: Samana päivänä Ora odotteli Dustyn tokotreenien ajan autossa Ojangossa.



 Kaikki ylläolevat kuvat © Nora Ikonen

Keskiviikkona Nea teki Kurrelle superlyhyen "namijäljen", ja samana päivänä Ora tapasi elämänsä ensimmäisen kissan (muuten kuin ulkona puikkimassa pakoon), joka oli kuulemma ollut kovin pelottava ja sille piti murista. Torstaina Ora odotteli Heurekalla kovasti huutaen, kun Nea tokoili Dustyn kanssa... Riekkumaan pentu pääsi sen jälkeen Valo-kelpien kanssa, oli ollut tosi kivaa. Taas kerran, KIITOS tuhannesti Nealle mudin kaitsimisesta!


Eilen ajattelin pitää vain vihdoin ensimmäisen lomapäivän kotona, lenkkeiltiin puolitoista tuntia ihan omalla kolmen koplalla lähimetsässä ja räpsin Orasta vielä enemmän kuvia kuin yleensä, koska neljä päivää tässä on oltu ilman omia kuvia pennusta. Ora on kyllä siinä mielessä raivostuttava, että se ei tajua yhtään, kun joku koira ilmoittaa sille, ettei pidä jostain tekemisestään. Esimerkiksi harjakoiria se pyytää jatkuvasti leikkimään, vaikka on saanut kuulla siitä sekä ihmiseltä että koirilta jo sadat kerrat. Hetkeksi lopettaa, mutta kohta taas takaisin... Elmerillä on muutenkin ollut taas vähän vaikeuksia tottua siihen, että pentu on taas kotona, ja on antanut kyytiä sille useampaankin otteeseen. Ei tosissaan niin, että kiinni kävisi, mutta hurjalta on kuulostanut.


Illalla käytiin vielä kentällä ottamassa pari tempputreenaus-/erittäin muka-tokopätkää kaikkien kanssa, ja sain taas todeta, ettei Elmeriä ja Oraa voi jättää kentän laidalle kahdestaan samaan kohtaan... Oran haukunta ja kiskominen saa E:n provosoitumaan ja lopulta ne huutavat toisilleen kilpaa. Ehkä saisin tuon mudinkin kentän laidalla huutamisen jossain välissä kuriin, raivostuttaa itseäni älyttömästi, vaikka on ihan ymmärrettävää, ettei se voi vielä osata. Oran kanssa otettiin parit paikallaolot, luoksetulot ja vapautukset, aloin myös treenata takaakiertoa ihan parilla toistolla. Tänään on tiedossa taas koiratreffejä, huomenna onkin Sammatissa pentutreffit, kivaa! (:


Tähän loppuun vielä se viimeviikkoinen Elmerin agivideo, mitä en viimeksi ehtinyt laittaa. Tällä viikolla treenit jäikin välistä Tarton reissun takia. Ja ainiin, tänään on vasen korva ollut aika usein pystyssä! Ehkä ne siitä. Nyt laittelen tässä vähän muitakin videoita, laitan niitä vaikka seuraavaan postaukseen. :)


3 kommenttia:

  1. Ihanat noi Dustyn äänitehosteet tos videolla.... :')

    VastaaPoista
  2. Olipa muuten ällö pentu ;)

    VastaaPoista