Hae tästä blogista

sunnuntai 15. huhtikuuta 2012

Tilannetiedotusta ja sunnuntaita

Kirjaan näitä ihan itseänikin varten tänne ylös.
Yöllä Elmeri vinkui taas pariin otteeseen. Vetäytyi lopulta huoneen nurkkaan nukkumaan. Ei normaalia.
Aamulenkillä koira teki normaalisti tarpeensa ja kotiin päästyään leikki ihan normaalisti (lue: rajusti). Siitä rauhoituttuaan meni lepäämään ja siitä noustuaan vinkui taas vähän. Alan kallistua jonkunnäköiseen nivel- tai lihasongelmaan jalassa/ympäristössä, tosin vielä aamulla ajattelin jotain häiriötä suolistossa... Eläinlääkäri kutsuu. |:

Tänään oli niin hyvännäköinen ilma, että lähdettiin poikien kanssa vähän metsään. Luulin jo ison metsätien olevan sula, mutta oli turha luulo... Koko metsälenkki oli vähän fiasko, koska 1. olin unohtanut namit kotiin 2. tie oli lumisohjossa ja metsässä hanki = hienohelmat ei kävele kunnolla 3. loppumatkasta mulla oli kiire ajotunnille.


Saatiin me silti vähän käveltyä ja nappasin muutaman kuvankin. Hienosti pojat osasivat olla välittämättä takana tulevasta pikkukoirasta. :) Treenailut jätin tarkoituksella väliin Elmerin voinnin takia, eikä siinä sohjossa nyt paljon mitään olisi voinutkaan tehdä. Elmeri oli kyllä koko lenkin ihan normaali, juoksikin sulalla tiellä ja kiinteämmällä lumella! Taitaa olla jokin vika, joka lievenee, kun ollaan oltu hetki liikkeessä.


(Päivitetty 15:45)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti