Hae tästä blogista

tiistai 17. huhtikuuta 2012

Pohdintaa ja lenkkeilyä

Eilen jätettiin tosiaan agitreenit väliin, ja ne olivatkin meidän ryhmän viimeiset ohjatut talvitreenit. Kahden viikon päästä maanantaina (vappu, ei pidetä ohjattuja) pitäisi olla kenttä hallissa tyhjillään ja saa mennä treenaamaan, saa nähdä, mikä Elmerin vointi silloin on. Ojangon ulkokentätkin ovat tosin jo käytössä, koulu vaan rajoittaa aika paljon omalla ajalla kentillä käymistä. Virallinen ulkokausi alkaakin sitten saman tien 10.5., eli meidän treenipäivä vaihtuu maanantaista torstaihin.
Elmeri on ollut nyt pari päivää parempi (leikkinyt, juossut, syönyt yms. normaalisti), ja virtaa koiralla olisi vaikka muille jakaa, kun ei ole päässyt oikein mitään tekemään. Vinkuillut se kuitenkin on edelleen öisin ja muutaman kerran päivälläkin, välillä näyttää niin surkealta... Saatiin eläinlääkäriaika huomiselle (keskiviikko) 10.15, epäilivät puhelimessa nivelvaivaa (kuten minäkin) tai eturauhasongelmaa. Otetaan aamulla virtsanäyte, paastotaan 12 tuntia ennen käyntiä ja katsotaan sitten, mitä sanotaan...


Tänään mut laitettiin käyttämään päivälenkillä kaverin kaksi tuttua cairnterrieriä, Mari ja Ronja, joten lähdettiin poikien kanssa vähän pidemmälle reissulle (tytöt hakemaan -> pitkähkö lenkki -> kotiin). Kameran jätin suosiolla kotiin, neljän koiran - vaikkakin pikkukoiran - lenkittäminen samaan aikaan ja vielä kameran kanssa ei lupaile koskaan hyvää. :D Kuva on Ronjasta vuoden takaa. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti