Hae tästä blogista

torstai 19. huhtikuuta 2012

Polvitutkimukset

Osallistuttiin tänään kahdelta Helsingin yliopiston eläinlääketieteellisen tiedekunnan ilmaiseen polvilumpioluksaatio-tarkastuspäivään molempien poikien kanssa. Itse tulin suoraan koulusta Viikkiin, isäni toi koirat autolla. Molemmat pojat olivat Jaskan muutamaa murahdusta lukuunottamatta supernätisti, ja homma sujui pieneläinsairaalassa todella sujuvasti.
Jaettiin koirat kahteen tutkimushuoneeseen samanaikaisesti (Jasu isälle, Elmeri mulle). Elmerin tutki neljä naisopiskelijaa; koira oli tosi nätisti, odotti paikoillaan ja antoi väännellä itseään, mitä nyt anovalla katseellaan yritti viestittää "millon tää loppuu?". :D Lopuksi tuli vielä ortopedi tarkistamaan tuloksen. Jasulla oli kuulemma myös mennyt äärettömän hienosti, oli ollut iloinen koko tutkimuksen ajan ja oli saanut kehuja. :)

Tuloksena saatiin molemmille harjakoirille terveet polvet, eli 0/0! Elmerin vasen polvi oli kuulemma ollut vähän löysempi kuin oikea, mutta kuitenkin niin vähän, ettei siitä tule ykköstä. Tulokset ovat siis ihan viralliset, koska viimeisen tutkimuksen teki Kennelliiton hyväksymä eläinlääkäri.
Elmerin kasvattajalta kuulin, että Elmerin isällä hoidetaan nykyään eturauhasongelmaa. Pitää tutkia tuota enemmän.
Kuva on sunnuntailta, muuten olisi jäänyt kuvatta. ;)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti