Hae tästä blogista

torstai 14. helmikuuta 2013

Elmerin agit


Yllä Elmerin tämän päivän treenirata, tosin mittasuhteet saattavat heitellä vähän sinne tänne. Tehtiin rata ensin kokonaan, sitten kokeiltiin erikseen paria lyhyempää pätkää, lopuksi tehtiin vielä kokonaan muutamalla muutoksella. Ensimmäisellä kerralla alku hyvä, 2-3 välille ehdin hyvin valssata ja pimeään putkeen (oranssi) meni hyvin. Vitosen jälkeen ensimmäisen kerran säädin jotain omaa, olin kai valssaamassa syystä X, ilmeisesti unohdin radan. Ensimmäisellä kerralla juoksin myös toivottoman myöhässä 6-7 -välillä, toisella kerralla meni jo tosi hyvin ja E haki seiskan taakse ihan pienestä avusta. 8-putken (sininen) pää oli pimeässä kulmassa ja Elmerin oli hieman hankala hahmottaa sitä ekalla radalla (kasi ja 15), mutta seuraavalla kerralla hyvä. Sylkkäri 9-10 välille, jossa sai hyvin hyödynnettyä Elmerin "postimerkin kokoisella alueella kääntymistä", oli supernopea! Ensimmäinen puomin ylösmeno hidas (pelottavan keinun vaikutusta), toisella kerralla hyvä ja nopea, tosin sillä kerralla unohti 2on-2off:n, korjasi itse. Kepit hyvät ja nopeat molemmilla kerroilla. Takaakiertoja himmasi jostain syystä eikä "tajunnut", jouduin niitä vähän kertaamaan pitkästä aikaa (14).  Loppu hyvä. Vauhti oli super etenkin toisella suorituskerralla, hurja into pojalla! (: Toisella kerralla irtoili myös paremmin, esimerkiksi pimeään putkeen lähti hakemaan tosi itsenäisesti ja vaikka vähän mokasinkin 7-8 persjätön sitä kohtaa erikseen treenatessa niin, että vein tosi huonosti putkeen, haki se silti sinne hyvin ja vauhdilla. 

Kuva ei liity postaukseen
Ennen rataa tehtiin vielä viiden hypyn jumppasarjaa, Elmerillä taisi olla ekat välit neljä jalkaa ja vikat välit viisi. Olisi viimeisissä mahtunut ottamaan askelen välissä, mutta hienosti venytti! Kouluttaja sanoi E:n hyppäävän hyvin, katse edessä ja kroppa matalana. En muista, milloin viimeksi oltaisi tehty jumppasarjaa/hyppytekniikkaa Elmerin kanssa (Ora teki Asikkalassa joku viikko sitten), joten tosi kiva juttu, että saatiin nyt tehtyä! Elmeri irtosi hyvin eteen, tosin toimi myös kutsumalla. Poika innostui kovin, kun oli niin jännän helppoa tehdä oikein ja hyvin, ja olikin nameina vaihteen vuoksi juustoa!

Nyt E on mun luona yökylässä, huomenna aamulla vien sen taas vanhempien luokse. Ora ei saanut tänään tehdä juuri mitään, muutamat kaukovaihdot ja superhienot seuruupätkät hallilla ja parkkipaikalla, mutta muuten se oli vapaalla.

4 kommenttia:

  1. Saukkis, tulostin ratapiirroksesi ja meinaan testata tänään parilla koiralla, että kiitoooos :) Velmu saa tehdä vaan jonkin pikkupätkän. Me yritetään ehkä tänään ekaa kertaa tehdä puomia kokonaan. A-este on ruvennut jo sujumaan, vaikka pysäytys välillä unohtuu totaalisesti ja pitää pakitella.
    Terkkuja Ritvalta ja Velmulta

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jee, kiva jos oli apua. :)
      Ora ei tee vielä kontaktiesteitä, en koe sen lihaksiston olevan niihin vielä valmis. Alastuloja on kyllä tehnyt ja vauvapuomin. (:
      Kiitos terkuista, sinne kans!

      Poista