Hae tästä blogista

keskiviikko 13. helmikuuta 2013

Lenkkitokoista ja fiiliksistä


Miten voikaan ihminen tulla iloiseksi vain siitä, että "idiootin koiranomistajan" sijaan tapaa kerrankin fiksun sellaisen? Täällä on ihan liian paljon ihmisiä, jotka meidän ohittaessa heidän koiraansa namittamalla, päästävät koiransa Oran iholle. Kerrankin jotain muuta! "Saanko tuoda tän haistamaan, vai onko se sulla siinä koulutuksessa?" "Joo, tää on koulutuksessa." "Okei!" KIITOS, ihanaa!
Täsmälleen näissä asennoissa fiksu koirani nukkuu. Vasemmanpuoleisessa avasi
vain silmänsä kuullessaan kameran äänen...
Lenkkitokoiluja. Ora on alkanut himmata luoksetuloissa (johtuneekohan luoksetulon pysähdyksistä, joita treenasin jääviä varten?), joten tein muutaman ohijuoksuluoksarin. Pitääkin tehdä noita lelun kanssa mahdollisimman usein, Oralta kun kuitenkin löytyy se "räjähtävä voima", jonka haluaisin myös luoksariin. Seuruupätkiä tehtiin muutama, on alkanut jätättää (!!) aiemman pienen edistämisen sijaan, luultavasti ennakoi tässäkin jääviä, joita ollaan nyt tehotreenattu. Jäävät ovatkin nyt todella hyvällä mallilla, kunnollista seuruuta vaille koekunnossa, tosin liikkeestä seisomista saattaa vielä sekoittaa istumiseen ja maahanmenoon. Muutamat kaukot istu-maahan lyhyellä ja pitkällä välimatkalla, ei mitään ongelmaa. Hitsi, kun kaukot tulee vasta avoimessa luokassa, ärsyttävää! :D Tehtiin myös ihan perus sivulletuloja muiden lenkkeilevien koirien ja meluavan poikakolmikon vieressä/lähellä häiriötreeninä, ja keskittyi muhun todella hyvin eikä paineistunut.

Näitä päiviä, kun voi olla ylpeä koirastaan! Ei mitään pelleilyä, kokeilua, hermojenkoettelua. Tosin saa nähdä iltalenkillä...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti